Reden 1

Reden 1

Mooie meubels Read more >>

Reden 2

Reden 2

Uniek uiterlijk Read more >>

Reden 3

Reden 3

Speciaal aangepast op jouw eisen en wensen Read more >>

Reden 4

Reden 4

Altijd aanpasbaar op jouw huis Read more >>

Reden 5

Reden 5

Hip maar ook tijdloos Read more >>

 

Antieke kast

Bent u bekend met, het inrichten van een tuin Laten we nu echt eerlijk zijn; iedereen kan wel een villa inrichten dat eruit ziet als een foto uit een magazine. Maar waarom zou je als je er ook iets geks van kunt maken, een warm interieur met unieke spullen die elk hun eigen verhaal vertellen. Ben je op zoek naar een mooie antieke stoel? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Of je nu op zoek bent naar een antiek kast, een antieke stoel die als TV-meubel kan dienen, een speciaal dressoir, een vitrine om je verzameling antieke spullen tentoon te stellen aan vrienden, een industriƫle boekenkast of een kast of zelfs een deur die je als nachtkastje kunt gebruiken, als het op kasten aankomt dan biedt deze site voor ieder wat wils. Elementen als prachtig verweerd hout, afbladderende verf, ijzeren details en glazen deurtjes maken elke antieke kast tot een historisch kunstwerk. Dus shop hier voor een antieke spiegel.

Antieke spulletjes

Het begrip antieke stoel is natuurlijk erg veel omvattend. Van een duitse wortelnoten kabinet tot een beschilderde boeren spiegel en van grote antieke penantkasten tot een bibliotheek-kast met soms tientalle meter groote boekenplank.
De collectie antieke spulletjes en maar nooit replica, omvat een ruime keus aan trendy en tijdloze meubelen.

Meer plaatjes op onze pagina

Leave a reply