Reden 1

Reden 1

Mooie meubels Read more >>

Reden 2

Reden 2

Uniek uiterlijk Read more >>

Reden 3

Reden 3

Speciaal aangepast op jouw eisen en wensen Read more >>

Reden 4

Reden 4

Altijd aanpasbaar op jouw huis Read more >>

Reden 5

Reden 5

Hip maar ook tijdloos Read more >>

 

Beveilig jouw huis

Je huis zou je eigen veilige haven moeten zijn. Het wordt meestal gezien als de plaats waar men zich het veiligst voelt. Helaas is gebleken dat het aantal inbraken dat wordt gepleegd steeds maar blijft toenemen.

Het maakt niet uit in welke plaats je woont en in wat voor soort woning je leeft, iedereen kan het slachtoffer worden van een inbraak. Er zijn beroemdheden, atleten en zelfs gewone mensen die al het slachtoffer zijn geworden van misdaden in hun eigen huis. Dit onderstreept gewoon nog eens extra het belang van het goed beveiligen van onze huizen. Misschien is het tijd om opnieuw te overwegen om het gebruik van goedkope sloten en bouten te vermijden en in plaats daarvan je huis te beveiligen met sloten van een professionele slotenmaker. Je kunt natuurlijk ook experts op het gebied van beveiliging om advies vragen.

3 manieren om jouw huis beter te beveiligen

1. Huur een professionele slotenmaker in

Een gemakkelijke, maar vaak over het hoofd geziene manier om je huis beter te beveiligen, is door het installeren van goede sloten op je deuren. In plaats van alleen maar gewone sloten te kopen, die door iemand met een kleerhanger kunnen worden opengebroken, is het misschien een goed idee om een anti-inbraak slot aan te schaffen. Huur een slotenmaker in om ervoor te zorgen dat de sloten die je koopt van goede kwaliteit zijn. Als je sloten door een expert laat installeren, heb je de garantie dat ze goed op je deuren zijn bevestigd.

Natuurlijk moet je niet alleen aan de sloten op de deuren denken. Probeer zoveel mogelijk alle gebieden waar indringers binnen kunnen komen, waaronder ramen, poorten en andere deuren in huis op slot te draaien en te beveiligen. Je kunt ook elektronische/digitale sloten aanschaffen, die zelfs voor de beste slotenmaker nog moeilijk open te krijgen zijn.

2. Probeer anti-inbraak apparaten

Een andere optie zou zijn om apparaten te kopen, die inbrekers afschrikken. Deze apparaten laten de inbreker denken dat er iemand in huis is terwijl in wezen het huis wordt beschermd door beveiligingsapparatuur. Er is ook apparatuur dat iemand laat denken dat er waakhonden in het huis zijn. Een andere eenvoudige manier is om lichten met automatische timers te plaatsen en ze dan op specifieke (of zelfs willekeurige) tijden aan te laten gaan. Dit zal namelijk de indruk wekken dat er altijd iemand thuis is.

3. Installeer elektronische apparaten zoals beveiligingscamera’s

Een andere goede manier om het huis te beveiligen zou zijn om beveiligingscamera’s in de buurt van het huis op te hangen. De camera’s zullen inbrekers afschrikken omdat ze dan weten dat het huis wordt bewaakt.

Voor meer informatie, bezoek https://www.locksecure.nl/slotenmaker-dordrecht