Reden 1

Reden 1

Mooie meubels Read more >>

Reden 2

Reden 2

Uniek uiterlijk Read more >>

Reden 3

Reden 3

Speciaal aangepast op jouw eisen en wensen Read more >>

Reden 4

Reden 4

Altijd aanpasbaar op jouw huis Read more >>

Reden 5

Reden 5

Hip maar ook tijdloos Read more >>

 

Buffetkast kopen bruin

Een buffetkast is een fijne kast met veel bergruimte. De kast bestaat uit 2 delen, een onderstel met een ladekast of een kast met deuren. Daar bovenop staat een open kast met glazen deuren. Het is een kast die voldoende ruimte biedt aan uw servies en andere keukenspullen en het is een mooie kast die gezien mag worden. Bij ons vindt u een groot assortiment buffetkasten, buffet kasten zijn in verschillende kleuren, materialen en afmetingen verkrijgbaar.

Wat is een buffetkast?

Dat lijkt misschien een overbodige vraag, maar een buffetkast kent vele vormen. Het komt erop neer dat je in een buffetkast op een overzichtelijke manier je servies en bestek kunt bewaren. Voor het buffet!

Een klassieke buffetkast is een combinatie van twee kasten :Buffetkast

Ten eerste een grote onderkast met deuren of lades voor grote voorwerpen, zoals taartschalen, pannen of potten.
Ten tweede, een wandmeubel, vaak met glazen deuren en open planken voor mooi en decoratief servies. Vanwege het verschil in diepte in de kast is er meestal een kleine opbergruimte op hoogte van een werkblad, maar bij een buffetkast is dit vaak puur decoratief.

Een keukenbuffet is meestal een beetje anders: daar is op de onderkast een plank aangebracht, zodat aan de bovenkant een aanrecht ontstaat waar je van alles op kunt zetten, bijvoorbeeld gebakjes en drankjes. Een keukenbuffet is gewoon een perfect meubel voor een gezellig buffet.

Meer

http://helderzienden.jouwpagina.nl/

http://huistuin.jouwpagina.be/

http://huistuin.bestelinks.nl/

Leave a reply