Reden 1

Reden 1

Mooie meubels Read more >>

Reden 2

Reden 2

Uniek uiterlijk Read more >>

Reden 3

Reden 3

Speciaal aangepast op jouw eisen en wensen Read more >>

Reden 4

Reden 4

Altijd aanpasbaar op jouw huis Read more >>

Reden 5

Reden 5

Hip maar ook tijdloos Read more >>

 

De kenmerken van CanDo vloeren

CanDo met V-Groove Click Luxe Arctic Oak is een hoogwaardig kunststof product met de uitstraling van echte plankenvloeren en alle voordelen die vinyl van nature biedt. De vloer heeft een kunststof basis met een sterke vinyl toplaag. Deze toplaag heeft een houten structuur die het houten decor volgt in een mooie matte afwerking. De planken zijn ook 22 cm breed, waardoor je kamer ruimer oogt. Doordat de plank wordt geleverd met een klikverbinding, is deze eenvoudig zelf te monteren. Het product heeft een geïntegreerde ondervloer en is daardoor super geluidsabsorberend.

De kenmerken van CanDo-bodems

CanDo vloeren zijn voorzien van een stevige slijtlaag en zijn geschikt voor intensief huishoudelijk gebruik, deze planken zijn erg mooi door zijn matte uitstraling, het ziet eruit als echte houten planken en geeft je de volgende eigenschappen:

  • Waterbestendig, wat betekent dat je ze in natte ruimtes kunt plaatsen. Omdat er geen basismateriaal zoals hout nodig is, vervormt de vloer niet en is hij bestand tegen vocht.
  • In de winter heb je geen last van koude voeten op onze kunststof vloeren. Het materiaal houdt de warmte goed vast.
  • Koop je een modelvloer met houtlook, dan zit er een voelbare structuur in de toplaag.
  • CanDo is een originele en zeer praktische vloerbedekking. Het is inderdaad gemakkelijk te monteren dankzij het kliksysteem. Bovendien bieden de waterafstotende lamellen een grote slijtvastheid en een uitstekende geluidsisolatie. Deze vloer is geschikt voor vochtige ruimtes en is zeer onderhoudsvriendelijk.
  • De vloeren zijn getest op intensief gebruik. Naast thuisgebruik kun je ze dus ook in een kantoorruimte plaatsen. Afhankelijk van het model kunnen onze vloeren ook afgewerkt worden met een strakke groef.
  • Wees niet bang voor echo’s of andere geluiden; kunststof vloeren zijn goede geluidsisolatoren.

Enkele installatie-instructies:

De ondervloer waarop de synthetische CanDo vloer zich bevindt, moet glad en netjes zijn. Gebruik altijd een vochtwerende folie en eventueel een primer. Er zijn twee soorten gesp systemen aan de plastic kant van CanDo. Lange zijde: Breng een strip aan op de lange zijde van een andere strip, klik en plaats deze onder een hoek van 20 ° in de andere strip. Korte zijde: Schuif de ene strip zo dicht mogelijk bij de andere strip totdat de aansluitingen aan de korte zijde direct over elkaar liggen en klik de strips vervolgens in elkaar. Sluit de verbinding met een rubberen hamer. Laat een ruimte van 7 mm vrij rond de vloer. Zorg ervoor dat de uiteinden ten minste 50 cm afwijken voordat u ze bevestigt. Gebruik geen was, lak of andere vernissen. Wees voorzichtig bij het verplaatsen van meubels. Vermijd direct zonlicht, aangezien sterk zonlicht de kleur van de grond na verloop van tijd zal veranderen.