Reden 1

Reden 1

Mooie meubels Read more >>

Reden 2

Reden 2

Uniek uiterlijk Read more >>

Reden 3

Reden 3

Speciaal aangepast op jouw eisen en wensen Read more >>

Reden 4

Reden 4

Altijd aanpasbaar op jouw huis Read more >>

Reden 5

Reden 5

Hip maar ook tijdloos Read more >>

 

Een badkamermeubel, de eyecatcher in je badkamer

De blikvanger in je badkamer is vaak het badkamermeubel. Hierdoor heeft zo’n meubel niet alleen een functie, maar is het ook voor decoratieve doeleinden van belang. De mogelijkheden met betrekking tot een meubel voor in je badkamer zijn eindeloos. Je kunt een standaard meubel aanschaffen, je kunt er eentje op maat laten maken en je kunt zelf aan de slag. Zo kun je bijvoorbeeld een oude commode omtoveren tot badkamermeubel. Het enige wat je met zo’n commode hoeft te doen is het meubelstuk een make- over geven en ervoor zorgen dat er een wastafel of waskom oppast. Vervolgens zaag er twee gaten in. Een voor de kraan en een voor de sifon. Tot slot behandel je het meubelstuk met een watervaste was en je hebt je eigen meubel voor in de badkamer gemaakt. Heb je nu geen zin in al dat werk? Dan zijn er natuurlijk genoeg mogelijkheden om een meubel voor in de badkamer aan te schaffen. 

Bepaal de grootte

Naast dat een badkamer verkrijgbaar is in verschillende stijlen, is zo’n meubel ook verkrijgbaar in verschillende groottes. Zo kun je kiezen voor een meubel met een lengte van 1 meter, maar je kunt ook kiezen voor een meubel met een lengte van 1,20 meter of langer. De grootte van het meubel hangt natuurlijk af van de grootte van de badkamer zelf. In een kleinere badkamer is het niet mooi om te kiezen voor een groot meubel terwijl zo’n groot meubel in een grote badkamer zeker niet zal misstaan. Ook is je gezinssamenstelling van belang bij het uitkiezen van een badkamermeubel. Is het bij jou thuis ‘s morgens altijd een race tegen de klok en zijn er meerdere mensen tegelijkertijd in de badkamer aanwezig? Dan is een meubel met een dubbele wastafel geen overbodige luxe. Mits je hier natuurlijk de ruimte voor hebt. Voordat je een nieuw meubel aanschaft is het dus van belang dat je weet wat het formaat van het meubel ongeveer moet zijn. 

De opbergruimte van een badkamermeubel 

Naast de grootte van het badkamermeubel, is ook de opbergruimte van dit meubel niet geheel onbelangrijk. Heb jij voldoende ruimte in je badkamer om een grote badkamer kast te plaatsen? Of wil je zoveel mogelijk opbergruimte in het meubel voor de badkamer zelf? Er zijn namelijk meubels met twee of meer lades verkrijgbaar, maar er zijn ook meubels die enkel bestaan uit een een houten board met daaronder nog een opbergrekje. Er zijn zelfs badkamermeubels die eruitzien als een complete kast. Het is maar net wat jouw persoonlijke wensen en behoeften zijn met betrekking tot het juiste meubel voor je badkamer.

Douche Concurrent | De sanitair specialist.

Voor elk wat wils 

Of je nu op zoek bent naar een badkamermeubel dat matcht bij de moderne stijl van je badkamer, of op zoek bent naar een meubel dat zeker niet misstaat in een landelijke badkamer, het kan allemaal. Voor iedereen is namelijk het geschikte meubel verkrijgbaar. Misschien zijn de tegels in je badkamer nog goed, maar wil je eens iets anders. Door een ander badkamermeubel aan te schaffen geef jij je badkamer in een handomdraai een nieuwe look. Zo’n meubel in je badkamer dat aan al je wensen en behoeften voldoet, is immers een echte eyecatcher.