Reden 1

Reden 1

Mooie meubels Read more >>

Reden 2

Reden 2

Uniek uiterlijk Read more >>

Reden 3

Reden 3

Speciaal aangepast op jouw eisen en wensen Read more >>

Reden 4

Reden 4

Altijd aanpasbaar op jouw huis Read more >>

Reden 5

Reden 5

Hip maar ook tijdloos Read more >>

 

Ga naar een steigerbuis groothandel en maak zelf je interieur uniek

Wist je dat je bij een steigerbuis groothandel allerlei inspiratie kunt vinden voor een verscheidenheid aan toepassingen in je huis. Met een beetje verbeelding tover je buiskoppelingen, buizen, haken en afdekkappen in unieke, stijlvolle en praktische gebruiksvoorwerpen in je interieur. Denk aan een steigerbuis tuintafel, een inloopkast, een kapstok of een trapleuning. Het ontwerp past perfect in de moderne en industriële interieurs die in Nederland zo populair zijn op dit moment. Je investeert in een kant-en-klaar bouwpakket of ontwerpt zelf. Met de producten van een steigerbuis groothandel is niets te gek.

Wat verkoopt een steigerbuis groothandel?

Het grootste gedeelte van het assortiment van een steigerbuis groothandel bestaat uit steigerbuizen en buiskoppelingen. Daarmee maak je het frame en verbind je de buizen aan elkaar. Er worden ook accessoires aangeboden waarmee je je ontwerp uitbreidt. Je kunt dan denken aan afdekdoppen voor aan het einde van de buizen, haken om iets aan op te hangen, wielen waarmee je het meubelstuk kunt verrijden, gereedschap en schroeven en bouten. Sommige groothandels verkopen ook kant-en-klare bouwpakketten, zodat je je kapstok, tafel, kast, kandelaar, rek of bank alleen nog in elkaar moet zetten. En het goede nieuws is dat dit vaak nog erg goedkoop is ook.

Zelf een meubelstuk ontwerpen

Het is natuurlijk gemakkelijk om voor de kant-en-klare optie te kiezen, maar het is nog leuker om de producten van een steigerbuis groothandel te gebruiken voor je eigen ontwerp. Op die manier maak je een uniek bed, een fitnessapparaat, een constructie voor in de tuin, een bank die exact in je kamer past en nog veel meer. Met de accessoires kleed je je ontwerp verder aan, bijvoorbeeld met haakjes om planten aan te hangen of houten planken om een zitvlak te maken. De steigerbuis groothandel zaagt het allemaal op maat voor je, zodat je je ontwerp alleen nog in elkaar moet zetten.

Verschillende soorten buizen bij de steigerbuis groothandel

Voordat je de buizen voor je eigen ontwerp gaat bestellen, is het wel verstandig om even goed na te denken over het soort dat je nodig hebt. Dat wordt bepaald door het uiterlijk dat je wilt bereiken en voor de plek waar de buizen worden toegepast. Allereerst zijn er steigerbuizen in verschillende diameters en deze lopen van 2 centimeter tot wel 6 centimeter. Daarna zijn er bij de steigerbuis groothandel vierkante en ronde buizen om uit te kiezen. Deze keuze hangt af van het uiterlijk dat je wilt bereiken. Als laatste kies je een kleur uit, bijvoorbeeld zwart of aluminium. Vergeet niet te controleren of je buizen buiten gebruikt kunnen worden, mocht je dat willen.

Ga aan de slag met steigerbuizen

Steigerbuizen zijn goedkoop en tegelijkertijd ook erg breed toepasbaar. Er is maar weinig wat je niet met steigerbuizen kunt maken en het uiterlijk sluit exact aan bij industriële en moderne interieurs. Bezoek dus ook de steigerbuis groothandel en ga aan de slag. Voor een hele leuke prijs breng je dan je eigen uniekheid en creativiteit het huis in.