Reden 1

Reden 1

Mooie meubels Read more >>

Reden 2

Reden 2

Uniek uiterlijk Read more >>

Reden 3

Reden 3

Speciaal aangepast op jouw eisen en wensen Read more >>

Reden 4

Reden 4

Altijd aanpasbaar op jouw huis Read more >>

Reden 5

Reden 5

Hip maar ook tijdloos Read more >>

 

Henders en Hazel; eigentijdse meubels van een hoge kwaliteit

Ben je op zoek naar eigentijdse meubels die ook goed bij het interieur passen en wil je alleen de beste kwaliteit? Dan zijn de meubels van Henders en Hazel de beste keuze! Het merk heeft al meer dan 17 jaar ervaring in het maken van gevarieerde meubels. Het assortiment bestaat uit prachtige bankstellen, stoelen, fauteuils, kasten, salontafels en wandkasten in verschillende vormgevingen, kleuren en die ook van uiteenlopende materialen zijn gefabriceerd. In onze blog vertellen we meer over het merk dat Europees opereert en in bijna twee decennia een hoog aanzien heeft opgebouwd.

De meubels van Henders en Hazel zijn echte eyecatchers

Door de unieke designs zijn de meubels van Henders en Hazel echte eyecatchers. De meubels zijn goed te combineren en vrijwel ieder design komt wel weer terug in een segment. Zoek je een mooie bank met een bijpassende salontafel en een fauteuil of wil je een tv-kast in dezelfde stijl als je wand kast en dressoir? Dan zit je met de meubels van het merk gebakken. Er zijn enorm veel mogelijkheden om een stijl te kiezen en om te combineren. Of je nu op zoek bent naar een landelijk, modern, klassiek of industrieel interieur.

Kwaliteit staat hoog in het vaandel

Een belangrijke reden om voor de meubels van Henders en Hazel te kiezen heeft te maken met de kwaliteit, want het merk maakt meubels om jarenlang mee te gaan. Dat realiseren ze door gebruik te maken van hoogkwalitatieve en duurzame materialen die slijtvast zijn en ook weinig onderhoud vergen. Mocht er toch een probleem ontstaan is de service van het merk meer dan uitstekend en wordt het meubilair deskundig gerepareerd. Zodat je er nog altijd jarenlang plezier van kunt hebben. Door de lange levensduur is de investering in de meubels van Henders en Hazel zeker een overweging waard.

Welke materialen worden gebruikt?

Zoals gezegd gebruikt Henders en Hazel uitsluitend hoogkwalitatieve en duurzame materialen die er niet alleen voor zorgen dat de meubels een uniek karakter hebben, maar ook lang meegaan. Denk aan materialen, zoals PVC, metaal, leder en verschillende houtsoorten. In veel design zie je een combinatie van verschillende materialen terug. Denk aan de industriële wandkasten met een mat zwart metalen frame en verdelers van eikenhout in een prachtige kleur. Of een mooie relaxfauteuil van kwalitatief leder en stevige poten van hout.

Waar vind je meubels van Henders en Hazel?

Henders en Hazel ontwerpt ieder meubelstuk zelf en ze zijn verantwoordelijk voor het complete productieproces. Met als doel om mensen te inspireren en te enthousiasmeren. Maar bovenal om mensen de keuze te geven in hoe ze op basis van hun smaak een huis stijlvol en sfeervol kunnen inrichten. Jaarlijks komt de meubelmaker met een groot aantal nieuwe producten en woonideeën om hun klanten te faciliteren en het assortiment is bij meer dan 300 verkooppunten te zien en te koop. Een selectieve groep meubelzaken en bij een klein aantal webshops kun je de meubels van Henders en Hazel kopen of bestellen.

Liever meubelen kopen van een ander merk? Denk dan aan de mooie designs van Baenks.