Reden 1

Reden 1

Mooie meubels Read more >>

Reden 2

Reden 2

Uniek uiterlijk Read more >>

Reden 3

Reden 3

Speciaal aangepast op jouw eisen en wensen Read more >>

Reden 4

Reden 4

Altijd aanpasbaar op jouw huis Read more >>

Reden 5

Reden 5

Hip maar ook tijdloos Read more >>

 

Hoe kan je de beste spiegels op maat laten maken?

Het is behoorlijk opvallend dat veel mensen er tegenwoordig liever voor kiezen om spiegels op maat te laten maken voor in hun woning. Waarom is dat nu precies opvallend? Zeer eenvoudig. Wanneer we het aanbod met spiegels op de markt onder de loep gaan nemen kunnen we vaststellen dat deze door de jaren heen ongelofelijk sterk is toegenomen. Niet alleen zijn er meer varianten op bestaande spiegels verschenen, daarnaast werd er ook veel meer diversiteit gecreëerd. Dit zou er in principe voor moeten zorgen dat het merendeel van de mensen in staat zijn om een standaard spiegel aan te kunnen kopen. Dit gezegd hebbende neemt de populariteit van spiegels op maat alleen maar verder toe. Hoe dat nu precies komt? Dat laten we je graag ontdekken hier op deze pagina.

1.) Bepaal de stijl waar je maatwerk spiegel over moet beschikken

Het eerste punt waar je bij stil moet blijven staan bij de aankoop van spiegels op maat heeft natuurlijk te maken met haar uitstraling. Allereerst geldt dat spiegels verkrijgbaar zijn in de meest uiteenlopende vormen. Je kan op dit vlak dan ook een keuze maken tussen:

●      Een ronde spiegel;

●      Een vierkante spiegel;

●      Rechthoekige spiegels;

●      Spiegels met bijzondere vormen;

Buiten de standaard exemplaren zou je er eveneens voor kunnen kiezen om bij een spiegel op maat te kiezen voor een exemplaar die bijvoorbeeld over vijf hoeken beschikt. Ook andere, meer fantasierijke exemplaren behoren nog tot de mogelijkheden. Hoe dan ook, bij de keuze van een maatwerk spiegel is het altijd een goed idee om even grondig stil te blijven staan bij de vormgeving waarover ze beschikt. Zo kan je uiteindelijk pas echt een bijzondere spiegel in huis halen.

2.) Waar ga je de spiegel precies gebruiken?

Van belang om rekening mee te houden bij het kopen van één of meerdere spiegels op maat is ook de ruimte waarin ze zullen worden geïntegreerd. Op het eerste zicht lijkt het ernaar uit te zien dat alle spiegels op de markt verkrijgbaar zijn min of meer hetzelfde doen en over dezelfde kenmerken beschikken. Dat is echter helemaal niet correct, integendeel. Wat nu bijvoorbeeld te denken van het verschil tussen een kleine spiegel die je in de badkamer gaat ophangen en een groot exemplaar die in de hal of in de slaapkamer komt te staan? Wist je bovendien dat je een spiegel ook niet per se aan de muur moet hangen? Ook een staand exemplaar kan bijvoorbeeld een optie zijn. Ook dergelijke spiegels op maat laten maken kan een interessante optie zijn.

Verno.com – Voor lijsten, spiegels & inspiratie.

3.) Let ook op de vereiste afmetingen voor de spiegel

Tot slot is het bij spiegels op maat natuurlijk eveneens mogelijk om volledig zelf te bepalen over welke afmetingen ze dienen te beschikken. Dat is handig wanneer je de spiegel op een plaats wil hangen die bijvoorbeeld het gebruik van bijzondere afmetingen vereist. Het merendeel van de standaard spiegels die op de markt zijn terug te vinden beschikken allemaal over min of meer dezelfde afmetingen. Zijn deze afmetingen voor jou niet afdoende? Dan zal je merken dat de voorkeur geven aan een maatwerk spiegel absoluut meer dan gerechtvaardigd is.