Reden 1

Reden 1

Mooie meubels Read more >>

Reden 2

Reden 2

Uniek uiterlijk Read more >>

Reden 3

Reden 3

Speciaal aangepast op jouw eisen en wensen Read more >>

Reden 4

Reden 4

Altijd aanpasbaar op jouw huis Read more >>

Reden 5

Reden 5

Hip maar ook tijdloos Read more >>

 

Inrichting van je woning gebaseerd op je horoscoop

Horoscopen: onze wijsheid uit de sterren voor uw inrichting

Kijk jij bij een heldere nacht altijd even naar boven wanneer je buiten loopt? Weet jij graag wat je te wachten staat en neem je liever het heft in eigen handen? Ben je geobsedeerd door alle sterrenbeelden en andere hemellichamen? Dan lees jij vast elke dag jouw horoscoop. Al sinds een eeuwigheid maken mensen gebruik van sterren en andere hemellichamen. Oude geleerden brachten eens alle sterrenbeelden in kaart om hier zo meer wijs uit te worden. Gedurende lange tijd waren de sterren de enige vorm van navigatie op open zee en ook voor de landbouw kon de stand van de sterren geraadpleegd worden. Het is dan ook niet zo gek dat er steeds meer gebruik gemaakt werd van de sterren. Tegenwoordig maken allerlei astrologen dankbaar gebruik van de stand van de sterren en planeten. Aan de hand van deze hemellichamen proberen zij voor iedereen de juiste horoscoop te voorspellen. Kan je deze input gebruiken voor de inrichting van je nieuwe huis? Jazeker!

 

De diverse dierentekens uit de Dierenriem

De huidige westerse sterrenbeelden zijn gebaseerd op de tekens van de zogenaamde Dierenriem. Deze Dierenriem ontstaat doordat de aarde een baan om de zon heen maakt. Tijdens deze baan zijn er iedere keer weer andere sterrenbeelden aan de hemel terug te vinden. De Dierenriem bestaat uit totaal 13 verschillende tekens. Astrologen hebben 12 van deze tekens gebruikt voor onze huidige sterrenbeelden. Eén teken is hierdoor afgevallen en dit is de Slangendrager. 12 sterrenbeelden is overigens al voldoende, aangezien deze met zijn allen al een heel kalender jaar beslaan. Als start van de sterrenbeelden is de Ram gekozen. Hiervoor hebben astrologen gekozen, omdat de start van de Ram tevens een bijzondere dag is. Dit is namelijk het begin van de lente, ook wel de voorjaarsequinox genoemd. In deze 24 uur, is de dag precies gelijk aan de nacht. De sterrenbeelden die wij in het westen tegenwoordig aanhouden zijn dus:

Ram (21 maart – 19 april)                                         Stier (20 april – 20 mei)

Tweelingen (21 mei – 21 juni)                                   Kreeft (22 juni – 22 juli)

Leeuw (23 juli – 22 augustus)                                    Maagd (23 augustus – 22 september)

Weegschaal (23 september – 22 oktober)                Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Boogschutter (22 november – 21 december)           Steenbok (22 december – 19 januari)

Waterman (20 januari – 18 februari)                        Vissen  (19 februari – 20 maart)

 

Twee hoofdsoorten horoscopen welke je kunnen helpen

Er bestaan twee verschillende manieren waarop astrologen jouw horoscoop kunnen bepalen. Dit is op de mechanische manier en op de handgemaakte wijze. Voor beide methodes maken astrologen gebruik van een horoscooptekening. Een mechanische horoscoop gaat gepaard met allerlei ingewikkelde berekeningen. Na de berekeningen bepalen astrologen aan de hand van de literatuur de horoscoop. Een handgemaakte horoscoop heeft een persoonlijkere benadering. Hierbij stel je vooraf een vraag, waarvan je hoopt dat die door de horoscoopvoorspelling beantwoordt wordt.

Leave a reply