Reden 1

Reden 1

Mooie meubels Read more >>

Reden 2

Reden 2

Uniek uiterlijk Read more >>

Reden 3

Reden 3

Speciaal aangepast op jouw eisen en wensen Read more >>

Reden 4

Reden 4

Altijd aanpasbaar op jouw huis Read more >>

Reden 5

Reden 5

Hip maar ook tijdloos Read more >>

 

Meubel transport? Regel dit meteen!

Sta jij op het punt om meubel transport in te schakelen om jouw meubels van locatie A naar locatie B te vervoeren? In dit artikel zullen we kort stilstaan bij de belangrijkste elementen zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Mocht jij nog aanvullende vragen hebben, bespreek dit dan altijd met het transportbedrijf, want niets is zo vervelend als achteraf voor kosten komen te staan die jij niet voor ogen had.

Meubel transport? Wees transparant in wat je wilt vervoeren

Om tijdens meubel transport niet voor onverwachte kosten op te draaien, is het altijd goed om transparant te wezen in hetgeen dat je gaat vervoeren. Naast de kosten is dit ook van groot belang als het gaat om de veiligheid van jouw meubels. Heb jij bijvoorbeeld veel spullen met glaswerk en hoeken, dan moet het bedrijf dat jouw meubels gaat vervoeren wel op de hoogte zijn. Zo moeten de hoeken netjes afgeplakt worden en moet er extra schok dempende verpakking meegebracht worden. Kortom, wees altijd transparant in hetgeen dat jij wilt vervoeren voor de veiligheid van jouw meubels.

Zorg dat je op tijd aan de bel trekt

Weet jij wanneer je gaat verhuizen of wanneer jij een specifiek meubel op kunt halen? In dit geval is het goed om ruim van tevoren een meubel transport bedrijf in te schakelen. Als je dit namelijk niet doet, kan het voorkomen dat je meubels niet op tijd binnen hebt en dat kan natuurlijk erg frustrerend werken. Daarnaast hebben meubel aanbieders het vaak erg druk. Heb jij een specifieke data doorgekregen? Trek dan meteen aan de bel.

Vraag van tevoren de kosten van het meubel transport

Heb jij een bedrijf in gedachte, maar wil jij zeker weten dat je niet voor extreme kosten komt te staan? Dan is het goed om van tevoren aan de bel te trekken. Als je dit namelijk niet doet, kan het voorkomen dat je voor kosten komt te staan waar je niet op had gerekend. Wees altijd op de hoogte van het feit dat een verhuisbedrijf van meubels extra voorrijkosten vraagt. Om deze reden is het altijd goed om het aantal meubels van tevoren op te schrijven inclusief het aantal kilometers. Op basis van deze informatie kan het bedrijf dat jouw meubels gaat verhuizen een precieze offerte uitbrengen zodat jij niet voor verrassingen komt te staan.

Tillen? Informeer de koerier

Heb jij meubels die bijvoorbeeld naar een eerste of tweede verdieping getild dienen te worden? Dan is het altijd goed om dit van tevoren aan te geven bij de koerier. Je wilt natuurlijk voorkomen dat jouw bed beneden neer wordt gezet en dat je zelf moet regelen hoe deze naar boven wordt getild. Als je ruim van tevoren aangeeft welke meubels naar boven getild dienen te worden, kan hier ook rekening mee worden gehouden in zowel de offerte als met het inschakelen van het personeel. Wees hier altijd van bewust en vergeet dit niet te benoemen. In de praktijk zien we namelijk dat dit vaak vergeten wordt en dit wil je absoluut voorkomen. Bij Meubeltrein staan ze 7 dagen in de week paraat om uw zending met zorg en aandacht op de plaats van bestemming te bezorgen.