Reden 1

Reden 1

Mooie meubels Read more >>

Reden 2

Reden 2

Uniek uiterlijk Read more >>

Reden 3

Reden 3

Speciaal aangepast op jouw eisen en wensen Read more >>

Reden 4

Reden 4

Altijd aanpasbaar op jouw huis Read more >>

Reden 5

Reden 5

Hip maar ook tijdloos Read more >>

 

Tips voor het beveiligen van jouw huis

Jouw huis is jouw thuis en moet ook een plek zijn waar je je veilig voelt. Het is ook een plek waar je je belangrijkste bezittingen bewaart: je bankpapieren, je sieraden, je erfstukken, je belangrijke documenten en, belangrijker nog, jouw gezin. Dit maakt de beveiliging van je huis dan ook uiterst belangrijk.

Er zijn eenvoudige dingen die je kunt doen om je huis beter te beveiligen. Je kunt bijvoorbeeld de deuren goed op slot doen, je ramen goed afsluiten en het licht aan laten als je weg bent. Maar er zijn ook uitgebreidere dingen, die je kunt doen om ervoor te zorgen dat er geen vreemde mensen binnenkomen.

Koop bijvoorbeeld een ijzeren deur: als het op beveiliging aankomt, hoef je geen wiskundig genie te zijn om te kunnen bedenken dat twee deuren beter zijn dan één. Het installeren van een smeedijzeren deur of het nu bij de voor- of de achterdeur is, is een geweldige manier om het moeilijker te maken om bij je in te breken. Een eenvoudige ijzeren deur geeft inbrekers een extra obstakel om te overwinnen en zal er waarschijnlijk ervoor zorgen dat ze je huis met rust laten.

Plaats een inbraakalarm: ja, een inbraakalarm lijkt misschien iets uit de jaren ’80, maar geloof me beveiliging raakt nooit uit de mode. Inbraakalarmen beveiligen niet alleen je huis wanneer je weg bent, zoals bijvoorbeeld tijdens een vakantie, maar ze houden je ook veilig wanneer je wel thuis bent. Anderen laten weten dat je een alarm hebt, zoals bijvoorbeeld met een sticker op het raam van de voordeur of middels een bord in je voortuin, is een geweldig afschrikmiddel.

Maak een kijkgaatje: een spiekgaatje of een kijkgaatje, zoals ze soms ook worden genoemd, in je voordeur is, vooral als je kinderen hebt, eigenlijk onmisbaar. Door zo’n gaatje te installeren, kunnen jij en je kinderen voordat jullie opendoen zien wie er voor de deur staat. Als een kijkgaatje niet echt bij je past, kan een ijzeren deur, die vergrendeld blijft terwijl je met je bezoekers praat, ook helpen voorkomen dat er ongewenste mensen je woonkamer binnenkomen.

Vervang wat kapot is: één van de meest voorkomende redenen waarom er bij mensen wordt ingebroken, is omdat de dingen die kapot zijn en niet worden hersteld. Inbrekers kunnen je huis binnenkomen via een gebroken raam of bijvoorbeeld via een deur, die niet meer goed kan worden afgesloten. Doe jezelf en je gezin een plezier en wacht niet met het repareren van dingen die stuk zijn: repareer ze onmiddellijk en je hebt meteen een betere nachtrust.

Bezoek onze website voor meer informatie – De sleutelmaker uit Heerlen