Reden 1

Reden 1

Mooie meubels Read more >>

Reden 2

Reden 2

Uniek uiterlijk Read more >>

Reden 3

Reden 3

Speciaal aangepast op jouw eisen en wensen Read more >>

Reden 4

Reden 4

Altijd aanpasbaar op jouw huis Read more >>

Reden 5

Reden 5

Hip maar ook tijdloos Read more >>

 

U element beton – interieur of tuin

Een U element van beton is verrassend veelzijdig te gebruiken in de tuin en op het terras. De vormgeving biedt je legio veel mogelijkheden. Beton is materiaal wat bestand is tegen weer en wind. Hierdoor heb je er jarenlang plezier van en kun je er vele verschillende creaties mee ontwerpen. Het U element is verkrijgbaar in een standaard grijze betonkleur of een stijlvolle antracietkleur. Leuk om deze twee kleuren onderling te combineren. Met betonverf zijn ze in iedere gewenste kleur om te toveren tot verrassende blikvangers in je tuin.

Diverse toepassingen van betonnen U elementen

Met betonnen U elementen kun je je op vele manieren uitleven. Plaats er een aantal naast elkaar en creëer op die manier een muurtje. Als je het element op zijn kant legt ontstaat er ruimte die gevuld kan worden met aarde en planten. Zo heb je in een handomdraai een klein en uniek bloemenperkje.
De elementen zijn in verschillende afmetingen verkrijgbaar wat nog meer mogelijkheden biedt. Plaats een paar met een kleiner formaat ondersteboven en je zitkrukjes zijn klaar. Een groter element kan dienst doen als bijpassende tafel. Om het zitvlak te ontlasten leg je comfortabele kussentjes op de krukjes. En de tafel voorzie je van een houten blad of een groot formaat dienblad.

Nog meer ideeën opdoen?

De U elementen kunnen ook uitstekend dienst doen als houtopslag. Plaats er een aantal tegen en op elkaar. Hierdoor ontstaan nisjes waar je veel openhaarhoutblokken in op kunt stapelen. Zelf een buitenkeuken ontwerpen? Zet een aantal elementen op de ondergrond, iets van elkaar af. Dek af met een rechthoekige hardhouten of betonnen plaat en herhaal dit nogmaals. Zo heb je openvakken waar je diverse spullen in kunt bewaren. Op de bovenplaat zet je een barbecue neer en stal je lekkere etenswaren op uit. Of gebruik dit unieke tuinmeubel als oppottafel.

Betonnen U elementen kopen

Bij Betongoed verkopen we goedkope U elementen in diverse afmetingen. We hebben je al een eindje op weg geholpen welke mogelijkheden er zijn om je tuin ermee te verfraaien. Benieuwd waarvoor je de elementen nog meer kunt gebruiken? Of heb je zelf een idee dat je ons voor wilt leggen? Dat kan, neem gerust contact met ons op!