Reden 1

Reden 1

Mooie meubels Read more >>

Reden 2

Reden 2

Uniek uiterlijk Read more >>

Reden 3

Reden 3

Speciaal aangepast op jouw eisen en wensen Read more >>

Reden 4

Reden 4

Altijd aanpasbaar op jouw huis Read more >>

Reden 5

Reden 5

Hip maar ook tijdloos Read more >>

 

Waarom kiezen voor een solar wandlamp?

Wanneer je van plan bent om nieuwe verlichting te kopen moet je, je vooral de vraag stellen of je kiest voor traditionele verlichting of voor bijvoorbeeld solar lampen. In beide gevallen zal je tot de vaststelling komen dat er een keuze kan worden gemaakt uit tal van verschillende mogelijkheden. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om te kiezen voor een solar hanglamp, maar kan je ook kiezen voor de aanschaf van een solar wandlamp. Deze laatste optie is er één die ontzettend populair is. Overweeg jij eveneens de aanschaf van een dergelijke lamp? Dan zetten wij op deze pagina alvast even alle voordelen die daaraan verbonden zijn op een rijtje. 

Wat is een solar wandlamp? 

Laat ons om te beginnen eerst even kijken naar wat een solar wandlamp nu precies is. Het betreft hier uiteraard een lamp die je aan een wand of muur dient te bevestigen. Dit zorgt ervoor dat je ze eigenlijk op de meest uiteenlopende plaatsen in je tuin kan bevestigen. Bovendien is het natuurlijk eveneens zo dat een dergelijke lamp werkt op basis van zonne-energie. Ook dit maakt dat de lamp eender waar kan worden bevestigd omdat er bijvoorbeeld geen rekening moet worden gehouden met het voorzien van leidingen of aansluitingen. Bovendien spreekt het voor zich dat de impact van een solar wandlamp op je energiefactuur zo goed als nul is. 

Waar kan je zo’n lamp precies bevestigen?

Eén van de voordelen verbonden aan de keuze voor een solar wandlamp heeft te maken met het feit dat je deze lamp werkelijk overal kan plaatsen. Verspreid over je tuin zijn natuurlijk wellicht heel wat muren, wanden of andere zaken terug te vinden waar je een dergelijke lamp eenvoudig aan kan bevestigen. Je moet er natuurlijk wel aandacht aan besteden dat een solar wandlamp werkt op basis van zonne-energie. Dit betekent dat je moet voorkomen dat ze ergens komt te hangen waar er sprake is van (veel) schaduwinval. Wanneer dat het geval is spreekt het immers voor zich dat de werking van de verlichting daardoor behoorlijk kan worden beïnvloed. Zorg er bij de plaatsing van een dergelijke wandlamp dus hoe dan ook bij voorkeur altijd voor dat ze wordt geplaatst op een locatie met een goede zonne-inval. Op deze manier kan je altijd rekenen op de best mogelijke werking. 

De keuze voor een solar wandlamp kan zeker interessant zijn!

Voor heel wat mensen geldt dat ze in de praktijk op zoek zijn naar mogelijkheden om de kostprijs van hun energiefactuur te drukken. Vaak is het zo dat je op dit vlak eerder wat klein moet beginnen. Met andere woorden, je dient er rekening mee te houden dat bijvoorbeeld een solar wandlamp voorzien in eerste instantie misschien geen groot verschil zal uitmaken, maar alle kleine beetjes helpen. In het bijzonder wanneer je alle aanwezige verlichting gaat vervangen zal de impact vrij groot worden. 

Naast bovenstaande spreekt het voor zich dat eveneens een niet onbelangrijk voordeel is terug te vinden in het feit dat een solar wandlamp overal waar je dat maar wenst kan worden geplaatst. Dit geldt dus met andere woorden ook voor plaatsen waar geen voorzieningen zijn terug te vinden. Op deze manier kan je heel wat extra werk uiteraard probleemloos voorkomen. 

Op zoek naar iets anders? Bekijk dan ook eens buiten lichtsnoer.