Reden 1

Reden 1

Mooie meubels Read more >>

Reden 2

Reden 2

Uniek uiterlijk Read more >>

Reden 3

Reden 3

Speciaal aangepast op jouw eisen en wensen Read more >>

Reden 4

Reden 4

Altijd aanpasbaar op jouw huis Read more >>

Reden 5

Reden 5

Hip maar ook tijdloos Read more >>

 

Wat kan een verhuisbedrijf voor jou betekenen?

Verhuizen. Dat vindt niet iedereen even leuk. Alle spullen die je moet inpakken en dan moet je ook nog een verhuislift huren, continu sjouwen met dozen, meubels en huishoudelijke apparaten tillen en het inladen. En dan mag je het binnen enkele uren allemaal nog een keer doen als je eenmaal bij je nieuwe woning bent aangekomen. Wat als je nu iemand kan inschakelen die het niet alleen voor je kan regelen, maar die het ook nog eens leuk vindt om met verhuisdozen te sjouwen? Die oplossing bestaat! Een professioneel verhuisbedrijf regelt de verhuizing van A naar B voor jou!

Inpakken en wegwezen

Op het eerste oog denk je dat het allemaal wel meevalt om alles in te pakken en te vervoeren, maar je hebt meer spullen dan dat je denkt. Een verhuizing is voor veel mensen een zeer vervelend en het liefste wil je eigenlijk zo snel mogelijk over. Een verhuisbedrijf kan het inpakken voor jou regelen. Alle spullen worden netjes in dozen ingepakt en er wordt ook voor gezorgd dat alles goed en heel over gaat. Verhuisdozen die onmogelijk te vouwen zijn, plakband dat niet goed blijft zitten om een doos te verstevigen en rollen vol bubbeltjesfolie dat overal en nergens te vinden is behoren allemaal tot de verleden tijd als je voor een professioneel verhuisbedrijf kiest.

Laat het sjouwen maar aan een verhuisbedrijf over

Meubilair lijkt heel simpel te verhuizen, maar je hebt toch wel wat conditie en uithoudingsvermogen nodig om je spullen te verhuizen. Terwijl je ook wel wat kracht nodig heb. Kijk jij ook zo op tegen het verhuizen van je wasmachine die op zolder staat en in de nieuwe woning ook weer naar zolder moet? Geen zorgen, want de verhuizers van een professioneel verhuisbedrijf klaren de klus alsof het niets is! Ook zware dozen, tafels, stoelen en bankstellen worden deskundig naar je nieuwe woning gebracht.

Is er een verhuislift nodig? Dan kan een verhuisbedrijf het allemaal voor je regelen. Zo worden je spullen veilig en netjes naar beneden gebracht en ingeladen. Je hoeft het niet meer zelf te regelen en bij een verhuurbedrijf tot de ontdekking te komen dat je een trekhaak op de auto mist en de gehuurde lift niet kunt vervoeren. Weer een zorg minder!

Het in- en uitladen

Je spullen moeten natuurlijk ook zorgvuldig vervoerd worden en je hebt het vast en zeker al eens meegemaakt dat tijdens dit onderdeel van de verhuizing het meeste fout gaat. Bussen en vrachtautootjes worden verkeerd geladen waardoor de hele inboedel van links naar rechts schuift, zware dozen worden op lichte dozen gestapeld en als je het woord spanbanden laat vallen kijkt iedereen elkaar vol verbazing aan. Daarom is het verstandig om ook het transport aan een professioneel verhuisbedrijf over te laten. Bussen en vrachtwagens worden effici├źnt ingeladen en je spullen komen veilig aan op de plaats van bestemming.

Waarom kiezen voor A naar B verhuizen?

A naar B verhuizen is een professioneel verhuisbedrijf waar verhuizers met een passie voor verhuizen werken. Bestaat dat? Jazeker! Wij bieden een volledige service met betrekking tot verhuizen. Zowel voor particulieren als bedrijven. Wanneer je ons inhuurt weet je zeker dat je snel over bent en weinig zorgen hebt over de verhuizing.