Reden 1

Reden 1

Mooie meubels Read more >>

Reden 2

Reden 2

Uniek uiterlijk Read more >>

Reden 3

Reden 3

Speciaal aangepast op jouw eisen en wensen Read more >>

Reden 4

Reden 4

Altijd aanpasbaar op jouw huis Read more >>

Reden 5

Reden 5

Hip maar ook tijdloos Read more >>

 

Wat moet je opzeggen bij een verhuizing?

Er komt veel op je af als je gaat verhuizen. Er zijn veel dingen waar je rekening mee moet houden, zowel praktische zaken als formele zaken. Zo moet je verzekeringen aanpassen, je energie- en internetaansluiting aanpassen, je adres wijzigen bij de gemeente en je spullen inpakken. Gelukkig kun je voor dat laatste hulp vragen en Verhuisbedrijf Den Haag inhuren. Een verhuizing kan ontzettend veel stress met zich meebrengen. Hoe kun je er voor zorgen dat je verhuizing op een ontspannen manier verloopt? In deze blog delen we enkele tips.

Praktische zaken om te regelen

Er zijn enkele praktische zaken die je moet regelen als je gaat verhuizen. Het is essentieel dat je dit op tijd doet. Zo moet je op tijd je adreswijziging doorgeven aan instanties, waaronder de gemeente. Doe je dit niet binnen de vastgestelde termijn, dan kun je een boete van maximaal €325,- riskeren. Je kunt je post ook een tijdje laten sturen door PostNL, zij hebben een speciale verhuisservice die je leven wat makkelijker maakt in deze hectische periode. Soms kun je je energiecontract meenemen als je gaat verhuizen. Controleer voordat je gaat verhuizen wel of het niet goedkoper is om over te stappen naar een andere energieleverancier.

Verhuisservice of zelf doen?

Je kunt zelf verhuizen, maar je kunt ook een verhuisservice zoals Verhuisdenhaag inhuren. Houd rekening met je persoonlijke omstandigheden wat handiger is voor jouw situatie. Zo is verhuizen met een verhuisservice duurder, maar het scheelt je veel werk en stress. Er zijn veel verhuisbedrijven om uit te kiezen, en ze zijn niet allemaal even goedkoop. Als je twijfelt om een verhuizer in te huren, kun je altijd nog de Verhuisofferte Hulp van de Consumentenbond aanvragen. Hier staan meer praktische tips in en wordt er dieper op ingegaan. Controleer voordat je een verhuizer inhuurt of ze verzekerd zijn tegen schade. Je wilt namelijk niet dat je dure tv beschadigd is en dat hij niet wordt vergoed.