Reden 1

Reden 1

Mooie meubels Read more >>

Reden 2

Reden 2

Uniek uiterlijk Read more >>

Reden 3

Reden 3

Speciaal aangepast op jouw eisen en wensen Read more >>

Reden 4

Reden 4

Altijd aanpasbaar op jouw huis Read more >>

Reden 5

Reden 5

Hip maar ook tijdloos Read more >>

 

Weinig geld over om te verhuizen? Goedkoop verhuizen doen we hier

Tegenwoordig is het superduur om een huis te kopen. De huizenprijzen stijgen sinds 2013 en blijven maar stijgen. De prijs van een bestaande koopwoning is met 47,8 procent gestegen in 2020. Dit is in vergelijking tot 2013. In 2021 stijgen de prijzen steeds meer en de meeste mensen verwachten dat dit nog een lange tijd zal doorgaan. Wanneer je het geluk hebt om aan een woning te komen in deze tijd dan is het wel fijn dat je zo goedkoop mogelijk kunt verhuizen. Je kunt hiervoor bijvoorbeeld terecht bij Voordeligeverhuisservice. Je hebt een goedkoop verhuisbedrijf in Utrecht. Een verhuisbedrijf zorgt ervoor dat het verhuizingsproces goed verloopt. Er worden verschillende werkzaamheden verricht. Zo worden de dozen in en uit het huis gesjouwd en worden de goederen ingeladen, gestuwd en gelost.

Goedkoop verhuizen

De kosten voor het verhuizen kunnen verschillen. Dit hangt af van wat jij zelf ook nodig hebt. Wanneer je meerdere grote spullen wil vervoeren van de ene plek naar de ander, is het handig om een grotere bus of wagen te huren. Je kunt er uiteraard ook voor kiezen om een kleinere bus of wagen huren. Dit is handig wanneer je bijvoorbeeld niet te ver gaat verhuizen. Hierdoor kan je makkelijker heen en weer rijden. Je kan ervoor kiezen om een verhuizer erbij te huren. Dit hoeft niet per se. Je kan ook eigen mankracht bij elkaar verzamelen en bijvoorbeeld vrienden, kennissen of familieleden te vragen om te helpen. Verhuiskosten zijn te verdelen onder 3 delen. De eerste is de verhuiswagen. De tweede is het inhuren van verhuizers en de derde zijn de voorrijkosten. Je kunt het goedkoper of duurder voor jezelf maken.

Tekort aan huizen

In Nederland is er een tekort aan woningen. In 2021 kwam Nederland zo een 279.000 woningen te kort. Dit was vorig jaar nog 331.000 woningen. Het tekort aan woningen heeft verschillende redenen. Een van de belangrijkste redenen is dat de er minder gebouwd is. Ook zijn er weinig nieuwe bouwlocaties ontwikkeld. Daarnaast zijn er steeds meer ouderen die thuis blijven wonen en hebben wij de afgelopen jaren meer vluchtelingen ontvangen in Nederland. Deze mensen hebben vaak urgentie op een woning, waardoor het nog lastiger wordt om een woning te kunnen krijgen.