Reden 1

Reden 1

Mooie meubels Read more >>

Reden 2

Reden 2

Uniek uiterlijk Read more >>

Reden 3

Reden 3

Speciaal aangepast op jouw eisen en wensen Read more >>

Reden 4

Reden 4

Altijd aanpasbaar op jouw huis Read more >>

Reden 5

Reden 5

Hip maar ook tijdloos Read more >>

 

Wist je dat je jouw haard ook zo kon onderhouden?

Heb je een moderne sfeerhaard in jouw woning? Dan komt hier ook onderhoud bij kijken. Dit onderhoud is iets waar niemand naar uit kijkt. Je kunt er namelijk veel tijd aan kwijt zijn en je stelt het daarom liever uit. Terwijl dit alleen maar meer werk op zal leveren. Toch zijn er manieren om het onderhoud zo eenvoudig mogelijk te maken, zodat je alleen nog maar kunt genieten van jouw sfeerhaard van https://sfeerhaard-specialist.nl/sfeerhaarden/. Door hier goed naar te kijken, wil je nooit meer een andere haard en kun je genieten van de knusheid die in de ruimte terug te vinden is.  

Geen as ruimen met een sfeerhaard

Sfeerhaarden zijn geen echte haarden. Dit houdt in dat er geen vuur is, waardoor je ook geen as hebt. In plaats daarvan werkt de haard op elektriciteit en zal de LED-verlichting zorgen voor de sfeer in de ruimte. Je hoeft hierdoor ook niet na gebruik het as weg te halen uit de ruimte. De lampen in de sfeerhaard zitten op een dusdanige manier verwerkt, dat stof geen kans krijgt om erop te komen. Je hoeft je dus voor langere tijd geen zorgen te maken over de lampen, totdat iets vervangen moet worden. Hier hoef je dus ook geen tijd aan te besteden als je een groot onderhoud uit moet voeren.

Stof van het glas halen

Er zijn bij een sfeerhaard een aantal onderdelen die stof kunnen vangen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het glas aan de voorkant. Met een stofdoek zullen er strepen achterblijven en ook schoonmaakmiddelen zijn geen goed idee. Je kunt ervoor kiezen om middelen te gebruiken die ook geschikt zijn voor een TV-scherm. Deze laten geen strepen achter en je hebt geen stof meer op het glas zitten. Zo kun je blijven genieten van de kleuren die van de sfeerhaard af komen. Want deze kleuren zijn in meerdere varianten te vinden bij de specialist. Je kunt hier verder lezen over de mogelijkheden op dit gebied en een keuze maken over wat het beste bij jouw woning past.  

Kleine aanpassingen zorgen voor ander onderhoud

Hier houdt het onderhoud van jouw sfeerhaard voor het grootste gedeelte op. Je kunt de randen nog afstoffen als je de rest van het huis schoonmaakt. Wel moet je opletten dat de verlichting het blijft doen. Door gebruik te maken van de app die bij jouw elektrische sfeerhaard komt, kun je de levensduur van jouw haard verlengen. Door de intensiteit naar beneden te brengen en een timer in te stellen, zal de verlichting langer meegaan. Je voorkomt hiermee dat je jouw haard voor een deel uit elkaar moet halen om de verlichting te vervangen en weet zo zeker dat je het beste onderhoud uitvoert.